Общи условия

“Общите условия” на “Кендама България” и ”Натали и Ко” ООД (наричан по-долу kendamabulgaria.bg) от една страна и потребителите на електронни (интернет) страници и услуги, намиращи се на домейн
kendamabulgaria.bg (наричани за краткост “сайт” или “kendamabulgaria.bg ”).

С натискането на който и да е бутон, линк или обект който се намира на
kendamabulgaria.bg (с изключение на линка към настоящите “Общи условия”), потребителят  декларира, че е съгласен, приема и следва да спазва тези “Общи условия”. 

“Натали и Ко” ООД и ”Кендама България” е дружество, регистрирано на територията на Република България, със седалище и адрес на управление: 

гр. Пловдив, ул. “Елин Пелин” 66

РЕГИСТРАЦИЯ

Регистрацията не е задължителна, за поръчка от сайта. Регистрацията дава предимство за по-лесно използване на сайта, следене на статуса на вашите поръчки, получаване на известия и други.

При регистрацията трябва да въведете адреса, който ще се използва за доставка, Името и фамилията Ви,  Вашата парола, e-mail, телефон(и) за връзка. След като се регистрира, потребителят има възможност за промяна на потребителските данни, както и промяна на данните за всяка поръчка поотделно.

С отбелязване в полето “Съгласен съм с “Общите условия” клиентът извършва електронно изявление по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис, с което декларира, че е запознат с настоящите “Общи условия” и ги приема.

ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ДАННИТЕ

При регистрацията Ви в сайта, kendamabulgaria.bg гарантира, че личните Ви данни ще бъдат използвани единствено при взаимоотношенията ви със сайта и няма да бъдат предоставени на трети лица.

По всяко време Вие имате право да изтриете потребителския си акаунт както и прилежащите към него данни. Същото важи и за прекратяването на абонамента Ви към електронния ни бюлетин.

ПОРЪЧКА

Поръчка в сайта може да се направи по всяко време на денонощието, 7 дни в седмицата, включително почивните дни и официалните празници.

Чрез бутона “Добави в количката” потребителят добавя избрания продукт в потребителската кошница с опция за добавяне на допълнителни продукти.  След като потребителят завърши пазаруването той може да види избраните от него продукти в потребителската кошница, да премахне същите и ли някои от тях. След това потребителят може да въведе данните за потребителския си профил, ако има такъв или да създаде нов, като по този начин финализира поръчката.

След като поръчката е финализирана, потребителят  ще получи обаждане от оператор на сайта, за потвърждаване на поръчката, както и известия по email за статуса на неговата поръчка.

Повече информация може да видите в раздел Доставки по долу в текста.

ЦЕНА НА ПОРЪЧКАТА

Цените на продуктите са крайни и са с включено ДДС, освен ако изрично не е посочено друго. Цената за доставка се плаща от потребителя, като тя се определя от куриерска фирма Еконт Експрес.


kendamabulgaria.bg си запазва правото да променя цените на продуктите  както и тези за доставка. При сгрешена цена на продукт, kendamabulgaria.bg не дължи обезщетение на потребителите.

ПРОБЛЕМИ ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА

Изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини: 

1. Липса на наличност. Ако един или няколко от продуктите, които потребителят е поръчал не са в наличност, оператор на сайта ще се свърже с потребителя, за да го уведоми.

2. Сгрешени данни за доставка. Ако при доставката или поръчката има сгрешени данни, оператор на сайта ще се свърже с потребителя, за да го уведоми и да бъдат коригирани.

3. Липса на телефон за контакт с потребителя. В такъв случай оператор на сайта ще уведоми потребителя по email,  ако това е възможно.

При наличие на проблеми с доставката по вина на kendamabulgaria.bg допълнителните разходи се поемат за сметка на 
kendamabulgaria.bg. При всички останали случаи последващо изпращане на пратката следва да бъде за сметка на потребителя.

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

Плащането на продуктите поръчани от kendamabulgaria.bg става чрез плащане при доставка на поръчката и последвал пощенски паричен превод, осъществен от платформата на Еконт експрес със споразумение № CD98996 между Еконт и ”Натали и Ко” ООД.

ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКА И ВРЪЩАНЕ НА СТОКА

Потребителят има право да върне закупената от него стока в рамките на 14 работни дни от датата на закупуването й. За целта предметът на сделката трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП.

Транспортните разходи при връщане на стоката от клиента към продавача са за сметка на клиента, като негово право е да избере с коя куриерска служба да изпрати пратката, в случай че е възпрепятстван да я донесе лично в офиса на магазина. Адресът на магазина е посочен в раздел Контакти.

СПОРОВЕ И ЖАЛБИ

Когато възникне ситуация с неуредени въпроси, клиентът има право да отправи спорните въпроси към сътрудник на KendamaBulgaria.bg чрез посочените адреси за кореспонденция.

Доставки

Уважаеми клиенти, онлайн магазин www.kendamabulgaria.bg , посредством куриерска фирма „Еконт Експрес” ООД  предлага ЕКСПРЕСНА доставка до всички населени места в България. Цената за доставка за цялата  страна се определя от куриерската фирма, независимо какво си поръчате от сайта.

    Ако направите поръчка до 16 часа, Ние ще я обработим и изпратим веднага, а Вие ще я получите на посочения от Вас адрес до 24 часа. Доставките се извършват от 8,00 часа до 18,00 часа в работни дни и в събота до 14,00 часа. За някои населени места срокът за доставка може да е 48 часа (в зависимост от графика на куриерска фирма Еконт Експрес).

    Поръчки  направени след 16 часа, се обработват и изпращат на следващия работен ден.

   Поръчки направени в събота, неделя или по време на официални празници се обработват и изпращат на следващия работен ден.

    Доставки не се извършват в неделя и официални празници.

    Ако желаете доставката Ви да е с фиксиран час, е необходимо да ни уведомите за това в полето „Коментар към поръчката” и да заплатите допълнителна такса от 2,50 лв.

     За ваше удобство винаги, когато получим онлайн поръчка, ние ще Ви се обадим по телефона, за да я потвърдите и за да уточним датата за получаването.

    Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. 

Желаем Ви приятно пазаруване!