Баланс Координация Креативност

Важно!

Уважаеми клиенти, всички онлайн поръчки направени в периода от 17-ти август  *събота до 25-ти август *неделя, ще бъдат обработени и изпратени на 26-ти август *понеделник, за доставка на следващия работен ден.

Благодарим Ви за разбирането.

Нови кендами от Кендама България!

 

КАКВО ЩЕ ОТКРИЕТЕ В ОНЛАЙН МАГАЗИНА:

Кендама България предлага най-добрите кендами от производители, които наистина обичат играта и правят всичко възможно за нейното подобрение и функционалност, както и за развитието на кендама общността по света, чрез видеоуроци, събития и фестивали. Кендама България има и собствено производство кендами, които се отличават с уникални дизайни, размери и характеристики, както и собствени видеоуроци, направени с цел по-бързо усвояване на играта и разнообразието от трикове, които могат да се изпълняват.

Освен кендамите, всички останали продукти са с идеята за по-голяма физическа активностразвитието на моториката и забавление чрез истински умения. Така наречените игри на умения, представляват занимания, които изискват и изграждат сръчност, ловкост и рефлекси. В секция баланс игри и жонглиране, ще намерите уникални предложения от света на жонгльорите и двигателните изкуства. Работим с огромен набор от продукти и фирми, от които можем да поръчаме по всяко време. Ако сте жонгльор, или работите в сферата на анимацията, Ви каним да се свържете с нас за допълнителни въпроси и поръчки на продукти, които могат да бъдат доставени бързо. Предлагаме:

КАТЕГОРИИ

НОВО

ПРОМО

НАЙ-ПРОДАВАНИ