Намери
Kendama Bulgaria.

ЛОКАЦИЯ

Всеки ден - 11:00-17:00 ч.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФРОМАЦИЯ

Свържи се с нас!

  ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

  Доставка до офис на еконт или адрес

  След добавяне на артикул в количката ще може да изберете кой начин на доставка предпочитате. За всички налични артикули се стараем да изпращаме пратките с експресната доставка на Еконт.  Те пристигат до Вас на следващия работен ден. (Отнася се за всички поръчки направени до 16 часа в работен ден).

  В други изключения сроковете за доставка са от 1 до 5 работни дни.

  Какво означава “Налично за предварителна поръчка“?

  • Това означава, че може да нямаме този артикул на склад при нас. На наличните продукти пише само “Налично“
  • Ще проучим наличността на артикула при нашите дистрибутори и ще Ви го предложим след доставката му при нас.
  • Срока за предварителна поръчка е от 7 до 21 работни дни.

  Работим с голям брой производители, за да Ви предложим голямо разнообразие от най-интересните игри и двигателни пособи. Винаги ще Ви съветваме, ако вече имаме наличен подобен артикул от същата категория. Може да разчитате на нашите съвети за избиране на точния продукт за Вас.

  Мoже да заплатите за онлайн поръчката си чрез наложен платеж при доставка до адрес или до офис на Еконт. Плащате в брой на куриера или в офиса, като предлагат и плащане с карта и в двата случая.

  *Цената за куриерските услуги НЕ Е включена в цената на поръчката Ви. Тя се определя от куриерска фирма Еконт и зависи от различни параметри, като място на доставка и сума на наложения платеж.

  За да сме коректни към клиентите ни, можем да Ви кажем точната сума след въвеждане на данните в товарителницата.

  Преценете дали пратката да бъде доставена до адрес или до офис на Еконт и отбележете в една от стъпките при поръчката Ви. Ако отбележете до адрес, е нужно да оставите данни за град, улица с номер или квартал с номер на блок. Това може да стане в проформата или като свободен текст в допълнителната бележка към поръчката. Ако искате да не начисляваме SMS напомняне на пратката Ви трябва да го отбележете в допълнителната бележка.

  Съветвайте се с нас. Имаме опитни артисти приятели във всички направления. Вярваме във всяко едно занимание, така че винаги ще Ви дадем адекватен съвет и ще Ви препоръчаме подходящ продукт. Обадете ни се!

  Свържете се с нас и ни изпратете снимка или описание на проблема. Ние ще заменим, поправим или предложим друг артикул.

  Ние от Кендама България подбираме най-добрите кендами от най-добрите производители на играта. Официални вносители сме на водещи брандове, които предлагат най-новите разработки в кендама играта. Имаме и собствено производство на кендами, които отговарят на високите изисквания на всеки самурай. Последните 5 години се разработиха нови форми на кена и бои на тамата, които правят играта в пъти по-удовлетворяваща и забавна. По-големи купички, повече сцепление, заради специалните бои върху топката и по-изразени форми на самия кен. Това ще Ви помогне за извършването на всички статични и динамични трикове.

  Има няколко различни бои на тамата, които помагат за извършването на всички баланс трикове. Основните такива са ЛЕПКАВАТА и ГУМЕНАТА боя. Може да ги различите по снимките на продуктите. Всички кендами, предлагани от Кендама България, които отразяват светлината на топката, са с лепкавата боя. А всички, които имат по-матово покритие и не отразяват светлина от прожекторите при самото снимане на продукта, са с гумената. Важно е да се отбележи, че всеки има различно мнение за двата вида бои. Всеки решава коя боя му допада повече, след като пробва различните кендами. Ние препоръчваме лепкавата боя.

  Всички кендами предлагани от Кендама България са супер за начинаещи. Тенденцията на новите кендами, които предлагаме, е в уголемяването на самите купички и специалните покрития на топката. Тези характеристики, правят играта по-удовлетворяваща и усвоима. В най-новата серия кендами от Кендама България ще намерите всички такива характеристики, като лепкавата боя, огромни купички, лазерни гравири за по-лесни трикове и красиви и функционални дизайни.

  Цената на кендамите зависи от няколко неща. Факта, че предлагаме най-добрите кендами от водещи фирми и имаме внос от Америка, Европа, Китай, Япония и други. Ние сме се погрижили да имаме налични кендами. Ако искате да закупите директно от производителя ще трябва да чакате седмици, да платите за доставка и да се разправяте с митници и обмитяване.

  Изработка

  Моделите се различават по дървесината, която е използвана за направата им. Класика за изработката на кендама е буковата дървесина. По-качествените кендами са направени от различни дървесини като Клен, Ясен, Черен орех, Бамбук и др. Различните дървесини са опоменати или в заглавието на продукта или в текста на характеристиките им в самия продукт. Боята на тамата и дизайна на определените модели. За някой кендами са използвани няколко различни технологии за щампата и финалното покритие.

  Безплатна доставка

  За поръчки над 100лв

  Онлайн плащане

  Плащане при доставка

  Свържете се с нас

  За съвети и въпроси

  Експресна доставка

  На наличните артикули

  Разчитайте на нас

  За рекламации 

  Количка
  Вход

  Нямате акаунт?

  Започнете да пишете, за да видите продуктите, които търсите.
  Магазин
  0 Любими
  0 items Количка
  Акаунт