“Bicycle Playing Cards“ карти за игра Bicycle са водещ бранд за производство и печат на висококачествени карти. Подходящи са за покер, белот, трикове с карти, магия, cardistry и визуални трикове. Ние от Кендама България предлагаме голям асортимент от дизайнерските им тестета.

Bicycle Playing Cards е марка карти за игра. От 1885 г. насам марката Bicycle се произвежда от печатарската компания United States Printing Company. През 1894 г. се превръща в United States Playing Card Company (USPCC), понастоящем със седалище в Ерлангер, Кентъки. „Bicycle“ е търговска марка на тази компания. Името „Bicycle“ е избрано, за да отрази популярността на велосипеда в края на XIX век.

Картите Bicycle следват модела на френската колода, като съдържат 52 карти (по 13 от две червени и две черни бои) и включват два джокера. Търговската марка Bicycle е отпечатана върху асото пика. Сегашните колоди съдържат и две информационни карти/карти с инструкции.

Картите за игра на Bicycle се продават в различни дизайни, като най-популярният е дизайнът Rider Back. Предлагат се със стандартни индекси в размер за покер (3,5 на 2,5 инча [8,9 см × 6,4 см]), бридж (3,5 на 2,25 инча [8,9 см × 5,7 см]) и колоди за пиночле, колоди за покер „Jumbo Index“ и карти Lo Vision, които са предназначени за хора с увредено зрение. Други видове карти с различни гърбове, размери, цветове и нестандартни дизайни се произвеждат за магически трикове и като нови и колекционерски тестета.

Показване на 1–12 от 58 резултата

КАРТИ ЗА ИГРА – ANNE STOKES UNICORNS – BICYCLE PLAYING CARDS

20.00 лв.

1 Налични (След изчерпване, може да бъде поръчан отново, със запитване и доставка от 7 до 20 работни дни.)

КАРТИ ЗА ИГРА – DARK MODE – BICYCLE PLAYING CARDS

20.00 лв.

1 Налични (След изчерпване, може да бъде поръчан отново, със запитване и доставка от 7 до 20 работни дни.)