ИСКАш да бъдеш част от играчите на кендама българия?

Ако си активен кендама играч, който обича играта и мисли, че може да допринесе в развитието й в България, ни напиши имейл и ни сподели следните неща:

  1. От колко време играеш кендама?
  2. Имаш ли кендама профил в социалните мрежи и линк към него?
  3. Как мислиш, че може да допринесеш за кендама общността и развитието й?
  4. Какви странични занимания имаш, други хобита или спорт, който практикуваш?
  5. Заснемаш ли кендама прогреса си чрез видео?
  6. При одобрение ще получиш обратно имейл с молба за твоя хубава квадратна снимка, отговор на въпроса какво е кендама за теб, от кой град си и контакт с теб, като пример – кендама профила ти. 

@kendamabulgaria

Това може да си ти

Но за момента е просто суши мастър, защото вярваме, че кендама общността трябва да бъде отворена, без разделение и всичко в нея трябва да бъде с цел подкрепа, забава и общ прогрес. Не подкрепяме йерархията и разделението на PRO-та и други играчи. Играеш ли кендама си вече част от семейството ни.

Това, което търсим в играчите са други качества, като способност за комуникация с повече хора. Създатели на кендама съдържание и всички други игри на умения. Възможност за създаване и развитие на локално кендама общество. Пионери участващи в различни спортни или социални клубове.

На кратко – играчите на Кендама България трябва да бъдат пример, независимо на каква възраст са. Пример за градеж, добрина, желание за прогрес и подкрепа. 

@neko_wa_beddo @kendamaclubsofia

Андрей младенов

Андрей играе кендама от началото на 2022-ра година. Роден е в София.

Любимите му трикове са в стила на жонглирането. Обича да прави трикшотове, да кара фингърборд и да свири на китара.

Кендама играта за него е мир със себе си.

Заедно с майка му подемат инициативата и споделят кендама сесиите си с всеки желаещ в София. Може да се включите в някое от събитията, като последвате @kendamaclubsofia в инстаграм.

Гордеем се, че има качествата нужни за стабилен кендама прогрес, а именно търпение, упоритост и постоянство.