Скромно съставен от няколко ключови личности, екипът на Ellusionist е това, което дава душата на Ellusionist. Обслужването на клиентите им няма аналог. А творческият им отдел почти не спи. Ще направят всичко необходимо, за да ви предоставят най-добрата магия, най-добрия талант & най-доброто възможно обучение.

Вече повече от 20 години обучават обикновени хора без опит да правят невероятни магии… И можат да научат и вас. Ellusionist се ръководи от фокусници и учители от световна класа, които се хранят, спят и дишат с магии… и си сътрудничат с най-добрите фокусници в бранша. Всичко това, за да направят обучението ви възможно най-лесно и приятно. Тяхната задача е да ви накарат да изглеждате невероятно – и ще го направят.

Първоначално Ellusionist се фокусира върху материали за обучение и консумативи за магьосници, но по-късно разширява обхвата си, като произвежда висококачествени карти за игра по поръчка. Те разполагат с гама от повече от дузина различни линии персонализирани колоди, като се фокусират върху класни колоди, особено подходящи за магьосници и играчи на покер.

Показване на 6 резултата