От 1929 г. насам Duncan Toys предизвиква усмивки по лицата на своите клиенти с легендарния си асортимент от йо-йо и други игри на умения.
Днес Duncan Toys един от най-големите и най-разпознаваеми производители на играчки в света. Имат пълна гама от продукти във всички основни категории.
Основана по време на Голямата депресия, компанията винаги е въплъщавала любопитството и изобретателността. Тези неща могат да бъдат подхранвани само от уникалния предприемачески дух на Америка. Клиентите се доверяват на името и знаят, че то носи със себе си обещание за качество, изработка и огромна стойност.
От демонстрантите в училищните дворове, които продават ръчно издялани дървени йо-йо, до съвременните световни шампиони, които обикалят света. Начинът на игра се променя винаги, но причините за това не се променят.
Компанията се ангажира да ангажира децата от всички възрасти и всички поколения с висококачествени играчки. Независимо дали пазарувате за детето си, или за собственото си вътрешно дете, ние вярваме, че нашите играчки ще ви помогнат да откриете вътрешното си забавление.

Показване на 6 резултата