Fantasy Puzzles са дървени пъзели, които очароват с цветовете и формите си. Идеята за тези пъзели идва от желанието да се представят интересно, да измислят уникална история за всеки пъзел. След като създадоха тези дървени пъзели с митологични животни, почти година търсиха най-подходящото решение, търсейки приятна, трайна, масивна дървесина, екологични бои, подходящи форми на животните, дизайнерски решения и тънкости при опаковането.

Най-накрая могат да споделят плодовете на техния дълъг труд. Fantasy Puzzles са пъзели, проектирани и направени с любов, с мисъл за всеки бъдещ клиент на компанията. Техните пъзели са предназначени за възрастни и деца. Всеки пъзел се състои от много цветни фигурки на животни, с които може да се играе. Всеки детайл от пъзела е уникален по своята форма.

Стремят се този пъзел да се превърне в игра за няколко поколения и в ценен подарък, който събира семейството или приятелите в името на обща цел. Вярват, че това е чудесна възможност да се запознаете с митовете и легендите от миналото. Пъзелите на Fantasy Puzzles са форма на развлечение, която ще ви помогне да избягате от ежедневните грижи и да се потопите в един фантастичен свят на митологията, който удивлява с уникалните си цветове и форми.

Намират се в Литва (Европейски съюз), която е в центъра на Европа. Литва е страна на гори, езера и водеща в ЕС електронна инфраструктура. Малката им фабрика се намира в бързо развиващата се столица Вилнюс. Благодарение на доброто географско положение и политиката на ЕС могат да изнасят продукцията си много бързо в Европа без никакви данъци. Използват балтийска дървесина и сами произвеждат пъзели.

Показване на единичен резултат

ДЪРВЕН ПЪЗЕЛ – FENIX 130 PCS – FANTASY PUZZLES WOODEN PUZZLE

90.00 лв.

1 Налични (След изчерпване, може да бъде поръчан отново, със запитване и доставка от 7 до 20 работни дни.)