Fun In Motion Toys винаги са имали страст към играчките, особено към тези, които могат да ви накарат да се движите и да се забавлявате. Те постоянно търсят нещо забавно, ново и интерактивно. Ето защо са създали своя собствена хипнотизираща линия играчки и са изключително развълнувани да ви поканят на това пътешествие с тях.

Fun In Motion Toys са създатели на Shashibo, Cubendi, Wandini, Wes Peden LED Juggling Balls, Spinballs, Mozi, Glozi и Karmagami. Техните играчки ви карат да се движите и да се забавлявате. Ако сте като тях, значи не обичате да седите на едно място. Те постоянно търсят нещо, с което да се пошегуват. Винаги търсят нова дейност, която да научат, затова създават своята гама от продукти за забавление в движение. Те вярват в създаването на хипнотизиращи играчки. Играчки, които осигуряват движение и дейности, стимулиращи ума и тялото за часове забавление – денем и нощем.

Те се стремят да предоставят висококачествени играчки на достъпни цени, които са трайни и безопасни за всички.

Всички Shashibo са изработени от рециклирана ABS пластмаса, устойчиви на отлепяне стикери и имат 36 вътрешни редкоземни магнита, затворени във всеки куб. Както ABS пластмасата, така и редкоземните магнити могат да се рециклират ♻️ в края на живота им.

Показване на единичен резултат