Hyperflite е водещ световен производител на висококачествени летящи дискове, предназначени за кучешки състезания и развлекателни игри.

Основана през 2000 г., културата на иновации на Hyperflite е довела до дълъг ред първи постижения в индустрията. Това включва – първият патентован дизайн на състезателен диск за кучета (K-10), първият устойчив на пробиване състезателен диск за кучета (Jawz), първият състезателен диск за студено време (FrostBite), първият състезателен диск за малки кучета (K-10 Pup), първият мек и гъвкав състезателен диск (SofFlite), първият светещ в тъмното/променящ цвета си устойчив на пробиване диск (Jawz Fuzzion) и списъкът продължава.

Hyperflite се ражда от убеждението, че съществуващите производители на летящи дискове са пропуснали да предложат иновации, които да са в крак с развиващите се способности на съвременните кучешки атлети. Чрез прилагането на усъвършенствани аеродинамични технологии и технологии за обработка на материалите Hyperflite не направи нищо друго, освен да преоткрие диска за кучета.

Като признание за квантовия скок на Hyperflite в технологията за кучешки дискове е издаден американски патент № 6,887,119, който представлява първият патент, издаван някога за летящ диск, предназначен специално за използване в кучешки състезания.

Показване на 10 резултата

Жълт
Розов
Син
Фосфорен
Черен

ФРИЗБИ ЗА КУЧЕТА – JAWZ PUP – HYPERFLITE DOG FRISBEE

59.00 лв.

Продукт с доставка от 7 до 20 работни дни

Жълт
Розов
Син
Фосфорен
Черен

ФРИЗБИ ЗА КУЧЕТА – JAWZ – HYPERFLITE DOG FRISBEE

63.00 лв.

Продукт с доставка от 7 до 20 работни дни