Inside3 е идея на френския изобретател Ромен-Гирек Пиоте. Първоначално Ромен е искал да прави филми на ужасите. Този му зловещ замисъл продължава да съществува в Inside3.

Вдъхновил се е от любимите си филми и книги (Alien, The Descent, House of Leaves, Cube, Portal, Dungeons and Dragons, Hellraiser, Raiders of the lost Ark, Journey to the center of the Earth). Конструира серия от кубчета-пъзели, които се въртят около идеята да се изгубиш, да бъдеш сам и да трябва да намериш своя път обратно към светлината.

Всички пъзели Inside3 са проектирани и произведени във Франция по най-високите стандарти. Тяхната цел е да доставят вълнуващи, интригуващи и ужасяващи пъзели. Всеки от тях с възможно най-високо качество.

Що се отнася до бъдещето – първите 12 пъзела са само началната глава на историята. Окончателният план е да се пуснат общо 216 кубчета, които се комбинират, за да образуват 6 x 6 x 6 кубчета. Въпреки че тази строго пазена тайна вече е малко повече от теория на конспирацията, семето е посято за наследство от огъващи съзнанието сетивни пъзели.

С 12 нива на трудност в света на Inside³ има толкова много възможности за изследване. Децата под 1 г. ще харесат серията NoVice и нейната лека крива на обучение, която постепенно въвежда техники за решаване и концепции за пъзели. За по-възрастните играчи скочете направо в серия Zero. Моделите Easy, Regular и Mean работят така, както подсказват имената им.

Научете ходовете, които ще ви помогнат да преодолеете предизвикателствата. Подобрете времето си за решаване и не забравяйте – всеки пъзел трябва да бъде решен два пъти. Първоначалният маршрут и обратното пътуване. Сериите Awful, Vicious и Phantom се препоръчват само за безстрашните. Множество капани, грешни маршрути, клаустрофобични карти и – в някои случаи – липса на карта изобщо, означават, че това са сериозни предизвикателства.

Показване на 10 резултата