Lo Scarabeo е създадена през 1987 г., съчетавайки опита в колекционирането на произведения на изкуството, любовта към илюстрациите и вкуса към естетическите образи.

За повече от 30 години дейност издателството се превръща в световен лидер в областта на картите Таро. Те предлагат необикновени и новаторски колоди, подписани от някои от най-великите художници на този век. Интегрират своето графично съвършенство с все по-внимателни исторически и символни изследвания.

В света на картите за игра Lo Scarabeo се представя с колекционерски колоди с музейно качество, като съчетава фантастични илюстрации с филологически репродукции на стари, необичайни и редки карти.
Марката Lo Scarabeo е известна в цял свят в сферата на Таро, гадаенето и New Age. В САЩ марката е известна чрез партньорството си с Llewellyn, най-големия издател на New Age в света.

Компанията се отличава с креативност, дизайн и графична изобретателност. Подхождат новаторски към света на Таро, като се стремят да развиват и изследват неговите символични, исторически и картомантични граници.

Илюстрацията е главна героиня и в нехудожествената литература, особено в областта на комиксите, книгите с приказки и монографичните издания за големите италиански илюстратори и карикатуристи. Именно любовта към илюстрацията и „рисуваната литература“ бележи еволюцията на компанията.

Едно завладяващо пътешествие, което започва от алегориите на Таро в много престижни издания и стига до най-прочутите герои на популярни и авторски комикси, предлагайки иновативни колоди Таро и изразителни илюстровани томове.

Желанието им е да изследват света на Таро, духовността и изкуството в името на качеството, традицията и иновациите. Нашият свят е малък, но е пълен с магия, страст и красота: изследвайте го с нас.

Не бяха намерени продукти, отговарящи на критериите Ви.