В ND juggling са запалени по изкуството на жонглирането. Техният стремеж към съвършенство проличава във всяка част от оборудването за жонглиране, което създават. Основана е от известния холандски жонгльор Нилс Дюинкер, носител на престижната почетна награда „Excellence in Education“ на Международната асоциация на жонгльорит. Тази марка стои начело на иновациите и качеството в света на жонглирането.

Ето какво ги отличава:

Наследство от експертиза: ND juggling може да се похвали с наследство от 17 публикувани книги за жонглиране. Посветили са се на това не само да овладяват занаята, но и да споделят знанията си с общността на жонгльорите по света.

Преоткриване на класиката: В сътрудничество със светила като Карл-Хайнц Цитен, Джей Гилиган, Томи Къртин и Алберт Лукас вдъхнаха нов живот на любими класически реквизити за жонглиране. Тези нововъведения сега украсяват сцените и представленията по целия свят.

В ND juggling възхваляват изкуството и уменията на жонглирането. Канят ви да разгледате тяхната широка гама от висококачествено и специално жонгльорско оборудване. Независимо дали сте опитен професионалист или тепърва започвате своето жонглиране, тук ще намерите нещо изключително.

Показване на 2 резултата