Мисията на Qualatex е да споделя радостта от балоните с всички хора. Това става с помоща на ангажимента им за ненадминато качество, иновации и високи постижения във всичко, което правят като производител и световен лидер в областта на маркетинга. Вярвамт, че е тяхна отговорност да предприемат смислени действия в подкрепа на една по-добра и по-устойчива Земя. Да гарантирамт, че хората от всички възрасти ще се радват на балоните за идните поколения.

Гордеят се с произхода на техните суровини. Техният доставчик на латекс осигурява жилища, училища, болници и обществени центрове за десетки хиляди хора в своите плантации. Те работят заедно с членовете на общността, за да идентифицират възможностите за образование и растеж, като подкрепят местните земеделски производители да залесяват деградирали земи и да развиват устойчиви стопанства. Също така и да подпомагат социално-икономическото развитие на над 40 местни и коренни общности в съседство с техните плантации.

Латексовите балони на Qualatex НЕ са пластмасови.

Латексовите балони Qualatex са тествани и доказано произведени от естествен каучуков латекс като единствен полимер. Никакви други полимери или пластмаси не се добавят и не присъстват при тестването.* Латексовите балони Qualatex съдържат минимум 91 % латексов полимер, а останалата част се състои от добавки за здравина, еластичност, цвят и стабилност при съхранение.

Показване на 12 резултата

Бял
Розов
Син
Червен

БАЛОНИ – 5″ – QUALATEX ROUND BALLOONS

22.00 лв.за пакет от 100 броя

Продукт с доставка от 7 до 20 работни дни

Бял
Розов
Син
Червен

БАЛОНИ – 9″ – QUALATEX ROUND BALLOONS

39.00 лв.за пакет от 100 броя

Продукт с доставка от 7 до 20 работни дни

Бял
Розов
Син
Червен
Черен

БАЛОНИ – 11″ – QUALATEX ROUND BALLOONS

52.00 лв.за пакет от 100 броя

Продукт с доставка от 7 до 20 работни дни