Gora е един от най-утвърдените брандове за огнена екипировка от високо качество и вниамние към детайла.
От създателя:

„Казвам се Крисчън Гора и съм професионален огнеборец от 2000 г. насам. През последните няколко години направих повече от хиляда огнени и жонгльорски представления по целия свят с моята група Firebirds. Като изпълнител знам какво прави едно оборудване страхотно и каква е разликата да играеш с добре изработена, безопасна огнеупорна играчка.

Другата ми страст е да създавам реквизит за федербал. С помощта на иновативни технологии и материали нашият екип създава широка гама от огнено оборудване. Създадохме стотици прототипи, тествахме много материали и методи на производство, за да достигнем до сегашното качество на материалите и изработката. Стремим се да намерим баланса между лекотата (добро управление, баланс на теглото), здравината (издръжливост и безопасност) и добрата цена.

Моето намерение беше да създам перфектния реквизит за жонглиране с огън. В процеса на разработване осъзнах, че не съществува перфектна играчка – защото всички сме различни. Различни по тяло, стил на игра и лични нужди, затова най-доброто оборудване е това, което адаптирате към своите нужди. На нашия уебсайт ви предлагаме възможността да създадете свой собствен инструмент!“

Екипът:
През първите 12 години Гора работи в Будапеща с художници, музиканти и жонгльори с огън. През 2012 г. екипът на Gora се премества в спокойното село Ним, южно от езерото Балатон. Гора и семейството му участват в основаването на самоподдържаща се екообщност и оттогава работилницата на Гора работи с комбинация от местни работници, занаятчии и млади, амбициозни жонгльори, които се наслаждават на огъня и изследват устойчивия живот като общност.

Показване на 11 резултата